Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Εντυπώσεις από το benetint

   
  Το benetint της εταιρείας benefit είναι ένα υγρό για χείλη και μάγουλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν υγρό ρουζ και στην αρχή με ξένιζε η συσκευασία του (μοιάζει με βερνίκι νυχιών) και με δυσκόλεψε η εφαρμογή του. 


  • Όταν χρησιμοποιείται ως ρουζ, χρειάζονται μόνο λίγες πινελιές στα σημεία που θέλουμε το χρώμα και αμέσως μετά ένα απαλό, σχεδόν ταμποναριστό, άπλωμα με τα δάχτυλα. Αν δεν απλωθεί γρήγορα, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό και δε διορθώνεται, εκτός αν αφαιρεθεί με κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ. Αφήνει ένα όμορφο κόκκινο χρώμα, την ένταση του οποίου μπορείτε να αυξήσετε αν επαναλάβετε τη διαδικασία, έχει μεγάλη διάρκεια και μυρίζει τριαντάφυλλο. 
  • Αν χρησιμοποιηθεί ως κραγιόν χρειάζεται περισσότερη ποσότητα για να δώσει ένα διακριτικό κόκκινο αποτέλεσμα. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ μόνο του, γιατί μετά από λίγο νιώθω τα χείλη μου ξηρά (...και πικρά..), επομένως θα βάλω από πάνω ένα lip balm ή ένα άλλο κραγιόν σε παρόμοια απόχρωση. Δεν με τρελαίνει ως κραγιόν, θεωρώ ωστόσο ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για ρουζ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου