Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Home spa

  Επειδή για πολλές από εμάς είναι δύσκολο να πηγαίνουμε σε κέντρα αισθητικής, σκέφτηκα να σας γράψω σήμερα για το πώς μετατρέπω εγώ το μπάνιο μου σε έναν χώρο χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ομορφίας με πολύ απλά και εύκολα βήματα.



  Αφήστε το ζεστό νερό να τρέξει στη μπανιέρα σας (για μια φορά στις τόσες δεν πειράζει) για να δημιουργηθούν ατμοί, διακοσμήστε το χώρο με αναμμένα κεριά και ξεκινήστε με μια μάσκα μαλλιών:

  • περάστε τα μαλλιά σας με ειδικό λάδι περιποίησης μαλλιών ή απλό ελαιόλαδο και τυλίξτε τα με μια πετσέτα. Όσο, λοιπόν, το λαδάκι ενυδατώνει τα μαλλιά σας, 
  • κάνετε ένα σπιτικό peeling στα χέρια με ζάχαρη και λίγο χυμό λεμονιού. Δοκιμάστε το, θα τα αφήσει απίστευτα απαλά και κατάλευκα. Απλώστε το λεμόνι που θα περισσέψει σε σημεία όπου συχνά είναι πιο σκούρο το δέρμα μας, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. 
  • Ακολουθεί ο καθαρισμός του προσώπου, ένα καλό peeling προσώπου και μια μάσκα καθαρισμού. 
  • Μπείτε στο ντους, γιατί θα χρειαστεί ένα καλό λούσιμο για να αφαιρέστε το λάδι από τα μαλλιά σας. Μη ξεχάσετε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα μαλλιών. 
  • Βουτιά στη μπανιέρα, για όσες θέλετε πραγματικά να χαλαρώσετε! Ρίξετε το αγαπημένο σας αφρόλουτρο ή και άλατα μπάνιου ή αιθέρια έλαια και απολαύσετε τα αρώματά τους! 
  • Μετά το μπάνιο, ενυδατώσετε πρόσωπο και σώμα, τυλιχτείτε με το μπουρνουζάκι σας και φροντίστε τα νύχια: Αφαιρέστε τυχόν πετσάκια, λιμάρετε και βάψτε τα με το αγαπημένο σας χρώμα. 
  • Χουχουλιάστε στον καναπέ σας, βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία ή ακούγοντας μουσική..
                                                                     ....!!
                                         

4 σχόλια:

  1. Αχ έτσι όπως τα λές,,,,,Βρήκα τι θα κάνω αύριο.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το τέλειο απόγευμα..!!
    το έχω κάνει και η ταινία ήταν το "όσα παίρνει ο άνεμος"..
    πολυτέλεια όμως, λόγω έλλειψης χρόνου..
    καλή συνέχεια στο όμορφο blog σου!
    http://greekblogforbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή